Tek til motmæle etter lesarinnlegg:

Herøy vidaregåande skule: – Går ikkje «att og ned»

Tilsette ved Herøy Vidaregåande skule kjenner seg ikkje att i eit lesarinnlegg skrive av tidlegare skulerektor i Vestlandsnytt. – Vi er framoverlente, seier hovudverneombodet.

Hege Løseth og Trond Notø: Hovudverneombodet ved Herøy VGS og tillitsvald for utdanningsforbundet er ikkje einige i karakteriseringane som vert teikna i eit lesarinnlegg i førre fredags utgåve av Vestlandsnytt. – Det går ikkje «att og ned» med skulen, understrekar dei to.  Foto: Bjørnar Torvholm Sævik

Nyhende

Førre veke kunne ein i Vestlandsnytt lese på trykk eit innlegg mynta mot lokalvalet, forfatta av tidlegare rektor på Herøy Vidaregåande skule Gudmund Solstad. I innlegget gjekk Solstad ut med ei påminning til veljarar om viktigheita av valet i september, særs retta inn mot den vidaregåande utdanninga og utviklinga av Herøy Vidaregåande skule.