Direktesending kl. 18:00:

Metizport tek opp kampen mot Team Midgard i Telialigaen

I runde 2 i Telialigaen i CS:GO spelar Metizport om Team Midgard.
Ung

Herøy-baserte Metizport spelar i Telialigaen.


Både medvind og motvind for Metizport like før seriestart i Telialigaen:

– Opplever det som vanskeleg å få etablere oss i Herøy

I månadsskifte spelar Metizport for fyrste gong i eliteseriedivisjonen til norsk E-sport i spelet CS: GO, noko Herøy-klubben er spenna klar for. Breiddesatsinga deira med lokalt klubbhus møter derimot litt meir motvind.Metizport vann opprykkdrama og er no klare for 1.-divisjon i Counter-Strike:

– Eg er ein sinnssjukt stolt herøyværing

Etter ein firetimars maraton-kamp mellom Metizport og Fact Revoloution var det til slutt fyrstnemnde som stakk av med ein knipen siger måndag kveld. No er den Herøy-baserte E-sport-klubben offisielt kvalifisert for å spele på toppnivået i Noreg.