Send oss dine vinterbilete!

I det magiske vintervêret vi har hatt dei siste dagane har det vore mykje utandørsaktivitet i Herøy og Sande.

Mykje folk: Heil sidan løypene var klare måndag har det strøyma til med skilystne turgåarar på Leikongeidet.   Foto: Bjørnar Torvholm Sævik

Kultur

På Leikongeidet strøymer folk til skiløypene der. Skøytebaner finn vi på Frøystad, Larsnes, i Gursken og Fosnavåg. Vi vil sjå bilete frå alle vinteraktivitetane og ber derfor våre lesarar om å dele sine bilete med oss. Vis oss kva de styrer med, og bli med på å forevige vinterminna i ei spesiell tid. Bileta kan de sende via e-post til redaksjon@vestlandsnytt.no. Er du på Instagram kan du også hashtagge bileta dine med #vestlandanytt.


Full action i lysløypa på Leikongeidet om dagen: – Gurskøy IL skulle fått seg ein pris

Godt humør og turlystne folk i løypene er betaling nok for lysløypegruppa i Gurskøy IL. Den siste veka har trakkemaskina verkeleg fått køyrt seg, og folk strøymer til eidet for å gå på ski.Isbana på Frøystad engasjerer:

- Glad det skaper interesse

Skuleklasser, småbarnsfamiliar og bygdefolk, alle finn ein på isbana på Frøystad no om dagen. Dei ansvarlege er glade for å sjå at initiativet engasjerer.