• Nyhende
  • Sport
  • Kultur
  • Fritt ord
  • Ung
  • Webkamera Runde
  • Skipstrafikken
  • eAvis
  • Søre-TV

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyhende →

No skal taren ut i butikkane, vil det slå an?

Denne helga har Annelise Chapman og resten av Tango Seaweed pakka og gjort klar fem forskjellige tareprodukt. No skal taregründerane ut i butikkane og flørte med dei sunnmørske smakslaukane.

foto foto
foto foto
foto foto
foto foto
1 / 4
Bjørnar Torvholm Sævik
An­ne­li­se Chapman: Tare­grün­de­ren er spent på kva fol­kets dom blir. Sjølv har ho klokkartru på ta­ren som mat­va­re­pro­dukt. I fyrs­te ­om­gang star­tar ho en­kelt, med tare­pro­dukt som for det mes­te skal fun­ge­re som top­ping og kryd­der i anna mat. Der­med kan folk også eks­pe­ri­men­te­re litt sjølve, noko ho mei­ner er vik­tig. – Her er in­gen feil måte å bru­ke des­se pro­duk­ta på, sei­er Chapman.
Oppdatert: mandag 26. november 2018 kl. 16:24
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Publisert: mandag 26. november 2018 kl. 16:17 Oppdatert: mandag 26. november 2018 kl. 16:24
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarleg Redaktør
Endre Vorren
Redaksjon
redaksjon@vestlandsnytt.no
Annonsering
annonse@vestlandsnytt.no
Adresse
Boks 44, 6099 Fosnavåg
Telefon Redaksjon
700 84 400

Vestlandsnytt arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Vestlandsnytt har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Vestlandsnytt.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.