Bjørn Holum oppsummerer kino- og konsertåret som var i Fosnavåg:

Spesielt éin ting overraska han i 2021

Ballett og Bond. Det er to ord som står sentralt i Bjørn Holum si oppsummering av kino- og konsertåret ved Fosnavåg kino- og konserthus. Begge har til felles at dei var store publikumsfavorittar i året som var, ein av dei kom likevel uventa på han.

Bjørn Holum: Her ser vi kino- og konserthussjef Bjørn Holum ved det populære Steinway-flygelet på konserthuset.  Foto: Bjørnar Torvholm Sævik

Saman med eit miljø av polske arbeidarar som jobbar og bur i Herøy vil vi tilby polske filmar i året som kjem.– Saman med eit miljø av polske arbeidarar som jobbar og bur i Herøy vil vi tilby polske filmar i året som kjem.

Bjørn Holum
Nyhende

Ballettframsyninga med vitjinga frå St. Petersburg Festivalballett i november, er nok det som overraska kino- og konserthussjef Bjørn Holum mest når han ser tilbake på annleisåret 2021.