Toftetun-foreldra fortvilar over treig prosess med avlastingsheimen:

– Nei, Toftetun har ikkje blitt betre!

– Eg blir så oppgitt. Vi står berre og stangar og stangar i veggen!

Tok kampen: Då det ikkje førte fram å gå tenesteveg for å betre situasjonen til dei fysisk og psykisk utviklingshemma barna ved Toftetunet avlastingsheim, såg foreldra seg nøydde til å eksponere seg i media, noko dei gjorde i november i fjor. Frå venstre: Jenny Margrethe Helland-Worren med Sunniva, Irene Grinde med Odin Kalland, Anita Hjelmeseth og Linda Aune med Karine Lyngsgård og veslesyster Amelia. Arkivfoto: Josefine Spiro  Foto: Josefine Spiro/arkiv

Nyhende

Det seier foreldrerepresentant, Jenny Margrethe Jensen Helland-Worren, ved Toftetun avlastingsheim i Fosnavåg til Vestlandsnytt etter å ha vore i kontakt med kommunedirektøren i Herøy – nok ein gong.