Barneboka «Leaves»

Ein hyllest til svigerfar

Då Stephen «Hogtun» (42) mista svigerfaren sin rett før barnebarna kom til verda, bestemte han seg for å ta til seg den eldre mannen sitt råd om å fylgje draumen. No er rettigheitene til boka hans selde til sju forskjellige land.

Ins­pi­rert av Gur­sken: Då Ste­phen skul­le ska­pe boka sin tred­je ka­rak­ter, land­ska­pet, trong han berre å sjå ut av vin­dau­get heime i Gur­sken. Den­ne il­lust­ra­sjo­nen er nyt­ta på om­sla­get til den ame­ri­kans­ke utgjevinga, som har fått tit­te­len «My Love Will Ne­ver Leave You».   Foto: Il­lust­ra­sjon: Ste­phen Hogtun

Nyhende

Storbritannia, USA, Tyskland, Holland, Kina og Sør-Korea. Den vesle barneboka, med illustrasjonar inspirerte av landskapet i Gursken, vert å finne hos bokforhandlarar verda over.