Kvelds- og helgelegevakta flytta til Hovdebygda:

Difor meiner dei ny legevakt er ein fordel for innbyggarane

Frå og med 1. juni må du til Hovdebygda dersom du får behov for legevakt utanom kontortid i vekedagane. Fram til no har samarbeidet vore knytt til nattlegevakt. - Eit fagleg framskritt, seier kommuneoverlege i Herøy, Bjørn Martin Aasen.

Ny kvelds- og helgelegevakt: Søre Sunnmøre legevakt i Hovdebygda er frå 1. juni både kvelds- helge- og nattlegevakt for innbyggjarane i Herøy og Sande kommunar.  Foto: Geir Egil Eiksund

Nyhende

Etter ein lang prosess i både Herøy og Sande kommunar vart legevaktsaka avgjort i slutten av april. Myrvåg legevakt vert lagt ned, og alt av kvelds-, helge- og nattlegevakt vert samla ved Søre Sunnmøre legevakt i Hovdebygda, i samarbeid med Ørsta og Volda kommunar.