Høgt sannsyn for reiselivslinje på Herøy vgs.:

– Kan bli eit flaggskip for Herøy

– Eit nær tverrpolitisk fylkesting sender no signal om at vi ønskjer dette frå 2022.

På same lag: Fylkesvaraordførar Per Vidar Kjølmoen (Ap) og fylkespolitikar Siv Katrin Ulla (Ap) frå Utdanningsutvalet, Per Sævik, Leiv Magnar Aarflot (Ap), leiar for skuleutvalet Svein Gjelseth (Ap) og ordførar Bjørn Prytz. Fredag førre veke møttest dei i Havila AS sine lokale på Mjølstaneset, der dei mellom anna diskuterte kvifor det er så viktig at ein satsar på ei ny YSK-reiselivslinje frå hausten 2022. Utdannings- og kompetanseutvalet er positive. Foto: Josefine Spiro  Foto: Josefine Spiro

Når Havila garanterer for minimum åtte læreplassar, er det ikkje vanskeleg å vere positive.

Per Vidar Kjølmoen (Ap)
Nyhende

Det seier fylkesvaraordførar og medlem i Utdannings- og kompetanseutvalet i Møre og Romsdal fylkeskommune, Per Vidar Kjølmoen (Ap).