Kreativ heime? Send oss gjerne bilde og video

Det meste er stengt eller avlyst, men det betyr ikkje at du må sitje heime og kjede deg. Kva bruker du tida til?

Heimeskule: Foreldre til skuleelevar har ei ny utfordring desse vekene. Foto:  Foto: Josefine Spiro

Nyhende

Barnehagar, skular og det meste av fritidstilbod er stengt i minst to veker. Det same er dei fleste sosiale arenaer. Mange sit også i karantene og kan ikkje ein gong gå på besøl eller ta imot gjestar. Så kva gjer vi for å underhalde oss sjølve?

Send oss rapport då vel

Send oss gjerne heimevideo eller bilde og tekst om kva du og dine finn på i desse Corona-tider. Det kan vere til inspirasjon og underhaldning for andre. Vi veit til dømes at i Kina, der tilstandane rett nok er mykje meir ekstreme enn her, har folk blitt særs kreative og laga mykje god humor i form av heimevideoar den siste tida.

Du kan sende bilde, tekst og videoar til redaksjon@vestlandsnytt.no.