Haugelia barnehage laga akebrett på bedriftsbesøk hos Plany:

– Vi kan bruke beina til å bremse

No treng dei berre litt snø, og så skal dei nye, fargesterke og heimelaga PVC-dukane fyllast opp med små barnerumper og bli sende utfor nærmaste akebakke.

Laga eig­ne ake­brett: Av­de­lin­ga Lei­ke­kro­ken i Hau­ge­lia bar­ne­ha­ge stor­ko­sa seg på be­drifts­be­søk hos Plany fre­dag. Der fekk dei mel­lom anna lage sine eig­ne ake­brett. Bak frå venst­re: Emma R. Hauge (3), Al­bert S. Got­ten (3), Niels Jacobsen-Vik (3), Ma­thil­da Vik-Nyland (4), Leander H. Mol­tu­bakk (3), Oliver Mol­tu Helg­ås (3), Sver­re Jacobsen-Vik (5), Emma R. Hauge (3), Noah V. Pro­zen­ko (5), Lykke Nielsen (3) og Sebastian N. Hauge (4). Fram­me: Hen­rik N. Vaa­gen (3) og Ro­bert Cader. 

Nyhende

– Alle barna ridde på hest, unntatt Ronny, han ridde på ponni!