Kvalsvikaren blei headhunta til storklubb – tok med laget

NM-meistrar nok ein gong

Saman med sitt «nye» lag Nordavind har kvalsvikaren Ole Andreas Skår losa seg inn til endå ein NM-tittel i det store e-sportmeisterskapet Telenorligaen.

Ole Andreas Skår: Etter sommaren blei Ole Andreas Skår hyra inn av Vålerenga for å leie deira e-sport-klubb, Nordavind, si satsing på spelet League og Legends. Då tok kvalsvikaren like så godt å tok med seg sitt gamle lag, nDurance. Denne helga gjorde dei nok ein gong det store, og forsvarar NM-tittelen.  Foto: Bjørnar Torvholm Sævik

Kjende at vi hadde god kontroll

Ole Andreas Skår
Nyhende

Som tidlegare, skjedde dette i dataspelet League of Legends, men denne gongen var lagnamnet ikkje det same. Etter å ha blitt headhunta til Vålerenga si store e-sportssatsing, Nordavind, tok Ole Andreas med seg sitt tidlegare lag og regjerande meistrar, nDurance, inn i satsinga. Skår er no ansvarleg for League og Legends-biten i storklubben.