God stemning i Bergsøy før kveldens kamp mot Hareid

– Rett og slett herleg

Toni Sandanger held korta tett til brystet når det kjem til taktikken for dei tre siste kampane i 4-divisjon, men han er veldig tilfreds med topp-posisjonen til Bergsøy.

Toni Sandanger: Bergsøy-trenaren fortel at han er djupt fokusert på taktikken for resten sesongavslutninga. Går det bra for Bergsøy i alle dei siste kampane kan det bety opprykk, men AaFK 2 ligg framleis i føringa på målskilnad. Arkivfoto: Bjørnar T. Sævik  Foto: Bjørnar Torvholm Sævik

Nyhende

Bergsøy slo til i ruskevêret mot på Godøya på bortebane i førre veke. Samtidig slo Rollon til med 1–0 siger over topprival AaFK 2. Dette har gjort situasjonen i 4.-divisjon ekstra spennande då Bergsøy og AaFK 2 har 45 poeng kvar. Bylaget er berre er framfor på betre målskilnad.