No skil det berre 6 mål!

Bergsøy gjorde jobben mot Godøy, og samtidig fekk dei hjelp frå Rollon, som slo Aalesund 2. Dermed vart det ein drøymekveld for herøyværingane.

KUNNE FEIRE PÅ NYTT: Fran­jo Tepuric kun­ne knyt­te ne­va­ne på nytt i mø­tet med God­øy. Kro­a­ten sco­ra det fyrste i Bergsøys 3–0 si­ger. På bi­le­tet er også Bergsøys to andre mål­sco­rar, Daniel Jø­sok Kvals­vik (gult kap­teins­band) og Thomas Sætre Hauge (num­mer ni, med ryg­gen til). Her jub­lar dei et­ter sco­ring i før­re hei­me­kamp mot Rol­lon, la­get som fre­dag hjelp­te Bergs­øy i opp­rykks­kam­pen.  Foto: Stian Langlo Driveklepp

Nyhende

– Det var ein kamp prega meir av vêret, enn av godt spel. Men vi tek tre nye poeng, og det er vi sjølvsagt svært glade for. Godøy hadde nokre moglegheiter, men alt i alt er det vi som er det førande laget på bana, og vinn fortent, summerer opp Bergsøy-trener Toni Sandanger.