Asle trosset smertene

TRONDHEIM: Asle Johansen sa «aldri mer» da han var ferdig med 42,2 kilometers løping i Trondheim Maraton. Noen timer senere var ikke Larsnes-sliteren fullt så sikker på at han har løpt sitt første og siste helmaratonløp.

Larsnes-sliteren: Asle Johansen trosset smertene og fullførte sitt første helmaratonløp. Han er ikke fremmed for at det kan bli flere maratonstarter. Foto: Svein H. Moe  Foto: Svein H. Moe

Nyhende

– Jeg lovte meg selv mot slutten at jeg ikke skulle utsette beina og kroppen for den belastningen det er å løpe over fire mil på asfalt flere ganger. Det var akkurat så tøft som jeg hadde forestilt meg på forhånd. Men jeg var fast bestemt på å fullføre selv om det røynet på mot slutten. Det var bare en skade som kunne ha stoppet meg, sa viljesterke Asle som i trønderhovedstaden fikk testet både den mentale og fysiske styrken.