Sosialistisk ungdom inviterer herøyværingar og sandssokningar til demonstrasjon

Kjempar for desentralisering

– Sosialistisk ungdom vil at både herøyværingar og sandssokningar skal kjempe for desentralisering av akuttberedskapen i Volda og i regionen.

Vil engasjere folk på søre: Sosialistisk ungdom, ungdomspartiet til SV, reiser rundt på søre i eit forsøk om å engasjere fleire i desentraliseringskampen. – Ein skal ikkje måtte reise langt, eller flytte for å få nødvendig behandling. Det er eit viktig tema som er nøydd til å bli løfta fram, forklarar Victor Starheim, leiar i SU M & R. F.v. Marte Skrede Hide i Herøy SV, Elise Stokken (leiar i Ørsta og Volda SU) og Victor Starheim.  Foto: Bjørnar Torvholm Sævik

Nyhende

Dette seier Victor Starheim, leiar i Møre og Romsdal SU til Vestlandsnytt. Saman med leiar i Ørsta/Volda SU Elise Stokken, og Marte Skrede Hide i Herøy SV var dei måndag på rundreise i kommunane på søre. Målet, å engasjere folk i desentraliseringspolitikk for dei regionale sjukehusa, deriblant Volda sjukehus.