Emma Sævik covrar Billie Eilish

Lokale dansarar både syng og dansar i denne musikkvideoen, laga av Aina J. Eliassen.

  Foto: Skjermdump frå videoen, laga av Aina J. Eliassen

New Articles

Videoen vart vist synt fram første gong under Be'glorius i Herøy kulturhus laurdag 25. mai. No deler Aina han med resten av omverda.

I videoen høyrer vi Emma Sævik (18) syngje "idontwannabeyouanymore" av Billie Eilish, medan Martine Gjerdsbakk, Victoria Nilsen Voldsnes og Pia Rogne Notøyr korar. Songen er spela inn av Knut Vegard Prytz i Prytz Studio.

Dansen i videoen er utført av elevar ved Herøy kulturskule: Regine H. Sandhaug, Martine Gjerdsbakk, Lisa Bendal, Sarah Malene Thomassen, Rikke Voldsund Pettersen, Karoline Velsvik Sivertsen, Pia Rogne Notøy, Emma Sævik, Rikke Urke Remøy & Victoria Nilsen Voldnes.


 

Og litt tull...

Aina J. Eliassen har også delt ein video frå prosessen bak videoen.

- Bak en kvar video  "idontwannabeyouanymore") skjer det mykje tullball... som sikkert er mest gøy for oss som er med + lisje Ask som fikk vere med mamma Rikke Voldsund Pettersen framfor kamera, skriv ho i ei statusoppdatering på Facebook.

Tull, tøys & kjekke folk! from Aina J. Eliassen on Vimeo.