I kveld legg Helsem Hoff og Skorpen vennskapet til side:

– Taparen vil få høyre det

Både Bergsøy-trenar Frank Sverre Skorpen og Larsnes/Gursken-trenar Anders Helsem Hoff er sjølvsikre før kveldens lokaloppgjer i Fosnavåg.

KLA­RE FOR DU­ELL: Lars­nes/Gur­sken-tre­nar An­ders Hel­sem Hoff (t.v.) og Bergs­øy-tre­nar Frank Sver­re Skor­pen møt­test til eit slag hand­bak ons­dag et­ter­mid­dag. Vi kan av­slø­re at det var Bergs­øy-tre­na­ren som tok første stikk. Får Hel­sem Hoff re­van­sje i kveld, el­ler blir det fa­vo­ritt­si­ger for Skor­pen og Bergs­øy?  Foto: Stian Langlo Driveklepp

Sport

Dei to herøyværingane har vore venar lenge, og jobba tett saman i Bergsøy «heile» livet. I fleire år var Helsem Hoff assistenttrenar, medan Skorpen i ei årrekke har vore ein av laget sine viktigaste spelarar.