LGFK klare til dyst, men laget manglar keeper

– Keepermangel er heilt klart den tøffaste utfordringa vår før sesongstart, og noko vi må finne ei snarleg løysning på, men elles er vi klare.

– Viktig med ein god start: Hoff er innstilt på at LGFK skal få ein god start på sesongen. Han ser på dette som viktig. då divisjonen er jamn i år. – Vi veit ikkje kor mange som rykker ned i år. Sjølv om det er veldig lite sannsynleg, kan potensielt 4–5 lag rykke ned, derfor er det viktig å skape avstand til konkurrentane, forklarar Hoff. Arkivfoto 

Det verkar som gjengen har hatt ei fin ferie, og dei kjem heller ikkje att i skammeleg forfatning.

Anders Helsem Hoff
Sport

Slik summerer LGFK-trenar Anders Helsem Hoff opp stoda før årets haustsesong vert sparka i gang på Larsnes Stadion komande torsdag. 29. juli starta treningsregimet etter sommarferien for sandssokningane, og Hoff kan rapportere om at det høvesvis ser bra ut med tanke på seriestart.