Fikk kjenne på mestringsfølelsen etter:

Over 540 kilometer sykling

Olav Hildre og Martin Hareide fikk kjenne på den mestringsfølelsen det er å fullføre Den store Styrkeprøven på sykkel. Fosnavåg-karene hadde god grunn til å være fornøyde med seg selv da kraftanstrengelsen var over.

SLITERE: Olav Hildre og Martin Hareide sto for en for­mi­da­bel pres­ta­sjon da de full­før­te 540 ki­lo­me­ter i regn og mot­vind.   Foto: SVEIN HALVOR MOE

Det var et veldig godt samhold i gruppa og det betyr mye for motivasjonen i et så langt og krevende ritt.

Olav Hildre
Sport

– Vi hadde egentlig bare et mål for øye da vi trillet ut av Trondheim sentrum. Det var å fullføre de 540 kilometerne selv om vi visste at det kom til å bli tøft. Men vi løste de utfordringene som dukket opp underveis. Det var aldri aktuelt å ta av seg startnummeret. Vi var fast bestemt på å klare dette, sa Hildre etter at han og Martin hadde gjennomført sitt livs lengste sykkeltur.