Bergsøy knuste Spjelkavik 5-0 i OBOS-cupen: – Ei god gjennomkøyring

Bergsøy-trenar Tommy Malins meiner kamptreninga var langt viktigare enn resultatet då Bergsøy overlegent vann 5–0 over eit ungt Spjelkavik-lag torsdag kveld.

JAKOB NER­LAND: Den tid­le­ga­re re­ser­ve­kee­pe­ren im­po­ne­rer som an­greps­spe­lar. Tors­dag sco­ra han på ny då Bergs­øy knus­te Spjel­ka­vik 5–0 i OBOS-cu­pen. Her kri­gar han til seg bal­len i for­kant av ei sco­ring i kam­pen mot Ør­sta i mars. ARKIVFOTO  Foto: Stian Langlo Driveklepp

Sport

Bergsøy tok leiinga ved Andrius Petreikis etter 27 minutt, og før pause rakk også Thomas Sætre Hauge å sette inn 2–0. I andre omgang viste Tommy Malins sjølv sine elevar korleis det skal gjerast då han sette inn 3–0. Mål av Jakob Nerland og Jens Winsnes sørga elles for at sluttresultatet blei 5–0.