Det blir ny cupfest mellom Bergsøy og Aalesund

Bergsøy får også i år besøk av Aalesund under den første ordinære runden av NM.

SLIK GJEKK DET SIST: Stor­for­nøg­de Bergs­øy-spe­la­rar tak­kar pub­li­kum for støt­ta et­ter sen­sa­sjons­si­ge­ren mot Aalesunds FK i fjor. No møtast dei på nytt. ARKIVFOTO  Foto: Bjørnar Torvholm Sævik

Sport

Det har vore stor spenning i Bergsøy-miljøet rundt kven som blir motstandar i den første runden av fotball-NM. No klokka 14 kom resultatet. Bergsøy møter Aalesund, akkurat som i fjor. Dermed må Lars Bohinen ta med seg sine gutar til Fosnavåg enno ein gong.

Kampen er sett opp til onsdag 1. mai.

Andre kampar i vårt område:

Stryn - Sogndal
Herd – Kristiansund
Spjelkavik - Brattvåg
Eide og Omegn – Molde
Træff – Hødd


Vestlandsnytt kjem tilbake med meir.