Fullsette kinoframsyningar då Schakenda-filmen vart vist i Fosnavåg på fredag:

– Det er stas at filmen treffer og rører folk

Filmen om Morten Schakenda, for å ikkje nemne Lom-bakaren sine nybaka kanelsnurrar, engasjerte til utselde kinoframsyningar i Fosnavåg fredag. No skal gjerdsvikaren si historie etter kvart forteljast til eit endå større publikum.

Møtte mange kjente ansikt: Det var mange vener og familiemedlem som kom for å seie hei til Morten då han var på Fosnavåg Kino på fredag.  Foto: Bjørnar Torvholm Sævik

Morten er ein fantastisk bakar, men samstundes så mykje meir enn det. Morten er fyrst og fremst eit fantastisk medmenneske, det er derfor eg trur fleire i salen feller ei tåre etter å ha sett denne filmen.

Johan Moltu
Kultur

– Morten er ein fantastisk bakar, men samstundes så mykje meir enn det. Morten er fyrst og fremst eit fantastisk medmenneske, det er derfor eg trur fleire i salen feller ei tåre etter å ha sett denne filmen.